10.5.05

Energiske eksperimenter

Inspirert av tøff treningstime og engelsk avis, har jeg limt inn en oppslagstavle til høyre på bloggen. Jeg vet ikke helt hvordan det er meninga at den skal virke. Det finnes endel fancy stæsj som man kan leke seg med, men jeg vet ikke hvor vi skal få plass? Så jeg begrenser meg litt, tror jeg. Men gøy å prøve. Forresten har jeg laget en undertekst til bloggen også. Nei, bunntekst!

10 kommentarer:

Anita Steigre sa...

Dette var da veldig moro! Tror oppslagstavla kan brukes til... eh.. for eksempel .... eh... ja, kanskje det. Vi får teste det ut! Men du er flink, Mari. Jeg er imponert. Synd du ikke kan trene i morgen. Du blirsåkreativadet. Og oppslagstavla kan brukes til oppslag. Haha :-) Jeg blir ikke så kreativ, eller kanskje det bare er tven som forstyrrer meg... hm...

Vidar sa...

Men korleis var England om våren?? Det lurar no eg på. Eg var der i desember - og fann ut at ein bør vera i England minst ein gong i året.

Mari sa...

England om våren var vidunderlig - iallfall botanisk hage. Så jeg anbefaler årstiden! Kom oss ikke til Oxford, men vi var på British Library, og jeg ønsker inderlig at det nye nasjonalbiblioteket i Oslo tar formidling like alvorlig. Og noen deilige bokhandler i strøket der:)

Anita Steigre sa...

London kan anbefales når som helst, mener jeg. Har bare vært der 3 ganger, altfor lite! Og for hver ting man får kryssa ut på lista "ting jeg må gjøre i London", så kommer det ti til. Men, botanisk hage tror jeg må være ekstra flott nå, ja. Der kom det til lista mi. Også British Library. Det er notert.

Anonym sa...

Super oppslagstavle, må jeg si. Den er sikkert utrolig brukbar til det meste.

Shameless plug: Jeg for min del har fått litt wiki-dilla, som dere kan se her om dere vil. Litt u-off ennå, men etterhvert blir det (enda) et uvurdelig verktøy i kassa til Biblioteksvar.

Og jeg kom ut av skapet som bibliotekar i 8- klasse.

Anita Steigre sa...

Tenk å lage sin egen wiki'a! Tøfft! Har t.o.m redigert litt i Sand Kassa (fy for en orddeling!) for å sjekke om det virka. Og det gjorde det. Den vil garantert falle i smak hos chattevaktene. Ser ut som om litt wiki-feber er av det sunne man kan bli rammet av...

Anonym sa...

Øh, den Ord Delingen kommer av noe som heter WikiWords, og som er slik at ord med to StoreBokstaver i automatisk blir LenKer. Og så er det en luring som har funnet på at det visstnok skal se penere ut om man deler ordene.

Tro meg, før jeg installerte ekstrautstyr à la ekstra markup-muligheter, så het den SandKassa. For det ser jo veldig mye bedre ut. Eller no.

Mari sa...

Stilig Wiki, jeg knota litt som alle nå kan se... Så den skal vi kunne herje med alle sammen, er det det som er meninga? Generøst:) Og veldig nyttig blir det!

Anita Steigre sa...

Eller bare kalle den Sandkassa, uten stor K :-)
Jepp, jeg gleder meg også til å herje!

Anonym sa...

Joda, det går jo an å kalle den sandkassa uten store bokstaver, men det er jo liksom noe av wiki-greia det da, at ord med StoreBokstaver automatisk er en lenke til en side med samme navn i samme wiki. Så slipper man noe tull med å lage lenker og slikt.

Jeg skal lage en intro til wiki generelt, og Bibsvars lille gule spesielt. Trengs nok det, om noen skal bruke den.

Forresten så er dere fri til å gjøre noe ordentlig der også, om dere føler for det... Så cracker jeg newsen (for å si det sånn) seinere denne uka.