28.5.05

Velkomen til oddo!

Som den oppmerksame lesaren kan sjå er det ein ny medredaktør på lista: oddo. Han er gjestesøring i nord, som praktikant ved fylkesbibliotekavdelinga i Vadsø, då blir hans sjølvsagt gjesteredaktør òg!

Vi har store forventningar, ikkje minst til ENDÅ høgre nynorskprosent på bloggen!

Velkomen skal du vera

8 kommentarer:

Mari sa...

...og siden gjesteredaktøren ennå ikke har vært på reisefot er han foreløpig trygg i Vadsø (det var han iallfall da vi så ham der i går). Men hva skjer når han i neste uke skal på ekspedisjon til Kirkenes? Vil han ende opp som dispensasjonsløs biblioteksjef i storkommunen Kautojok? Følg med, følg med!

Vidar sa...

filialstyrar i Pasvik er vel meir sannsynleg?

Mari sa...

...også har noen (Vidar?) greid å endre kommentarblyanten til kommentarsnakkeboble, bra jobba. Men først og fremst: Nå er alfabetet vårt helt ... ualfabetisk. Hvorfor er Vidar øverst på navnelista plutselig? Anita? Fremdeles ikke tilfeldig? Forklar dette!

Vidar sa...

eg er nok ingen teknonørd, diverre ;-)

Anita Steigre sa...

Jeg er forvirra! Har Vidar utnevnt seg til superadministrator og derfor regjerer øverst? Dessuten litt skeptisk til at oddo skriver sitt navn med liten o, men ellers kan jeg bare si: Velkommen som gjesteredaktør! Gi lyd!

Anita Steigre sa...

Nope. Etter å ha sett i admin-sidene finner jeg ingen svar, ikke etter sen kveld med Geggen i ørene ihvertfall.

Vidar sa...

Så vidt eg kan sjå skjer sorteringa etter id-nr. hjå Blogger! Sidan eg var fyrst medlem av Blogger.com står eg fyrst, og oddo sist. Kvifor dette har skjedd er eit anna spørsmål som eg ikkje kan svara på :-)

Mari sa...

Det kan jo være en forklaring... Men da må de ha endret det nylig, for Vidar var jo nederst før- som seg hør og bør! Ellers enig med Anita, så vyrde Oddmund: Overgå gjerne til stor forbokstav så vi sarte bibliotekarer får sove om natta:)