19.1.06

Trosset alle farer for å presentere bøker i Øksfjord

Anita og Mari har vært på ekspedisjon til Loppa igjen! (Våre turer pleier nemlig å bli ekspedisjoner, siden vi ikke er så opptatt av kalenderen når vi skal reise). Uplanlagt overnatting i Alta etter snøfokk over Sennalandet. På hjemvei raskt bytte fra leiebil (nå med knust vindu) til båt. Mellom strabasene bokpresentasjon på Loppa folkebibliotek (May Bodil og Britt hadde stekt vafler og kokt kaffe, en vellykket kveld med trivelig publikum) og datakurs for nybegynnere. Vakkert morgenlys over fjellene, iståke over havflaten. Dessverre hadde vi glemt kamera (dette bildet er tatt med mobiltelefon), ellers hadde vi kunnet vise mange fine motiver. En opplevelsesrik ekspedisjon, med andre ord!

4 kommentarer:

Anita Steigre sa...

For ikke å snakke om blåbærkaka! Marengs og herlig, friskt blåbærfyll. "Verdens beste", gå og legg deg! Vi har en ny vinner.

Anita Steigre sa...

Og bilde ser vi lenger ned på sida. Bibliotekbesøk til Øksfjord frister til gjentakelse. Vi tar det på sommeren neste gang. Ikke sant, Mari?

Anonym sa...

Er det noe særlig snakk om Jørgen Gunneruds kriminalromaner i Øksfjord? Det er selvfølgelig lenge siden nå, men jeg husker at de var spennende og foregikk i Øksfjord.

Anita Steigre sa...

Gunnerud ble ikke nevnt ved dette besøket, men jeg mener vi snakket om de med rådmannen ved forrige besøk. Vi har ihvertfall ikke kasta de? Har vi vel, Mari....?